Chlamydie

Dobrý den,měla jsem styk s mužem,který se cca před rokem léčil s chlamydiemi.Je možné,abych je od něj chytla?Když už je má vyléčené?Po styku s ním mě totiž svědí pochva,příznaky stejné jako při mykóze,kterou už jsem měla.Zajímá mě tedy,jestli je možné,že jsem od něho chytila ty chlamydie.Děkuju za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud byl úspěšně přeléčen a vyléčen, tak pravděpodobně ne. Pokud léčba nebyla úspěšná nebo se opět nakazil, pak ano.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: