Chlamydie

Dobry den, chtela bych se zeptat jestli by mohly chlamydie trachomatis ovlivnit vznik protilatek proti hiv(tim myslim, ze by se ty protilatky vytvorily pozdeji). Byla jsem na testech na hiv po 2 mesicich a pote jsem test jeste po mesici zopakovala(tedy po 3mesicich od rizika). Vysly s hodnotami mensi nez 1. Jeste pred rokem jsem byla hospitalizovana v nemocnici pro maly pocet krevnich desticek. Protilatky proti krevnim destickam mi je nicily. Nyni mam normalni pocet krevnich desticek. Nemohlo to taky ovlivnit vysledky testu hiv?Mohu brat, ze jsem hiv negativni?

Odpověď odborníka:

Při testu po 3 měsících si můžete být jistá, že je vše v pořádku. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: