Chlamydie

Dekuju za odpoved. Pane doktore sou chlamydie prenosne,mam pritele a mam snim nechraneny styk. Mam mu to rict, vite o nejakym fajn dobrym gynekiologovi.ja uz na v Praze kterej dela ti testy hned na pockani. Ja hlidam deti ted sem v cizine a dovolenou mam az v dubnu. nemuzu si neco koupit v lekarne, je tato nemoc nevilecitelna, bila sem na operaci slepeho streva a cisty,mam take bolesti prsou tet mi bilo 21let je mozne ze mi rostou,obcas mam takovej jemnej vitok. mam jeste jeden problem porad mam rimu a porad kejcham noc den uz dva roky do toho se zacnu dusit mam pocit jako bi me neco v hrdle skrabalo a dusim se tak dlouho ze az se napiju vodi tak mi to pomuze. Tet me boli hrdlo a mam tam a mam na mandlich takoveho neco jako hnis,uz nevim kam mam jit rikala sem to doktorce a rekla mi co Vam neni, tak tet nejsem u zadne uz sem to nikde nerekla. prosim poradte mi nebo doporucte dobre lekare. Predem dekuji.Lubica

Odpověď odborníka:

Bolesti podbřišku zvláště při sexu či při močení mohou být projevem nových cyst na vaječnících. Páchnoucí výtok bývá u tzv. bakteriální vaginosy - nutno vyšetřit ze stěrů na gynekoogii, nebo ještě lépe na venerologii, kde se provádějí i speciální testy na chamydie, které vám běžně na gynakologii neudělají. Chlamydie i ostataní gynekologické infekce jsou přenosné, než se váš problém vyřeší, doporučovala bych sex s kondomem. Na počkání žádné testy neudělají, tato speciální vyšetření potřebují určitý čas na zpracování. Pokud byste chtěla doporučit nějaké prasoviště v Praze, tak dermatovenerologickou kliniku Všeobecné fakultní nemocnice na Karlově nám. Bolesti prsou mohou souviset s hormonálními změnami ( neberete hormon. antikoncepci?). Rýma a dechové obtíže by mohly být alergie a počínající astma, doporučuji návštěvu alergologa. ak

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: