Chlamydie

Dobry den, chtel jsem se zeptat zda se delaji pri vysetreni imunity i testy na pripadnou pritomnost chlamydii?? Trpim neustalimi priznaky o obtizema jak pri nejake viroze ci co a zatim praktik nic. ( jinak ryma, navali pocitove horka ci zimi, kychani, bolestmi hlavy, poceni a pocit jak skrabani v krku - patro a mandle zarudle s mensimi aftiky). Tak se chci zeptat jestli by se nemohlo pripadne jednat i o chlamidie prave ?? Nevim tedy kolik je vlastne typu tech chlamidiji ( jinak mame doma i hromadu kocek ). Dekuji za radu

Odpověď odborníka:

V rámci imunologického vyšetření se nemusí vždy vyšetřovat hladina protilátek proti chlamydiím. Vaše obtíže mohou mít více příčin - určitě bych doplnila alergologické vyšetření, ušní nosní krční vyšetření, výtěry z krku z nosu..

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: