Chlamydie

Dobrý den, 9. černa jsem by l u obvodní lékařky, na podezření na cukrovku, tu nemám zánět nžádný, cukr byl 4,2, játra, slezina, ledviny v pořádku, jen cholesterol 6 a zjištěna alergie, ještě se neví na co. Již delší dobu jsem měl problém s operovaným okem, ale bylo mi řečeno že jde o únavu, až 11.černa jsem měl hodně rozostřené vidění, navíc jsem měl takový divný pocit při sezení v oblasti varlat. Večer mi to nedalo a jel jsem na ambulanci, vyšetření celé břišní oblasti bez problémů, jen to co mě chvílemi tak trochu pobilívalo byla močová trubice a tříslo, odběr plus výtěr bez zánětu a celkové prý v pořádku mi bylo sděleno v pátek 13.6. Ale chlamydie mi nedělali, tak jsem se zeptal, zda to jde, v pondělí odběr a v pátek antibitika 2*100mg denně deoxymykoin na 15 dní. mám 93kg. oči se za týden zlepšili, občas zabolí ještě ureta a jediné co bolí jelevé tříslo, teplota po ránu je většinou 35,6 až 35,8. Odpoledne max. 36,9. Můj dotaz zní, jsou tyto bolesti přetvávají i po dobrání atb. a nebo by měli zmizet, tudíž v případě přetvávajích potíží požádat o prodloužení léčby deoxymykoin nebo přejít na sumamed nebo něco jiného.... Jinak se cítím dobře. Beru u toho Wobenzym 3*5 tablet denně + betaglukan. Případně jestli mám jít rovnou na biorezonanci? Děkuji Radovan

Odpověď odborníka:

Radovane, pokud jste byl zaléčen Deoxymykoinem, jak jste napsal, je tato léčba na případnou chlamydiovou infekci dostačující. Opakované léčba nemá smysl. Pokud uvedené obtíže budou přetrvávat, bude vhodné celkové vyšetření cestou praktického lékaře.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: