Chlamydie

Dobry den ,ziji docasne rok v Anglii a nechal jsem si udelat testy na pohlavni choroby,zjistili mi z moci chlamydie a muj dotaz spociva v lecbe.Dostal jsem 4 tabletky Azithromycin po 250mg ,ktere jsem snedl naraz podle lekarea za 6 tydnu mam prijit na dalsi test.Docetl jsem se o 2 tydenni lecbe a nejlepsi lecbe kombinaci antibiotik k dokonalemu zniceni vsech zivotnich fazi Cpn ,aby nedoslo k reinfekci.Je tedy ma lecba v poradku?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, podaná léčba je jednou z možností standardní doporučené léčby (azithromycin je obecně jedním z antibiotik dobře působících na chlamydie, podává se v jedné dávce, neboť jeho terapeutická hladina v krvi vydrží několik (dostatek) dní, a není proto třeba podávat ho opakovaně). Jinak na léčbu chlamydií jsou publikovány různé názory, které vycházejí z více či méně ověřených informací.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: