Chlamydie

Pane doktore, bral jsem pro Chlamydie 10 dní atb Doxymykoin. Na stěru mi po třech týdnech nic nenašli. Myslíte, že je to skoro jisté? Jestli je nemám někde zapouzdřené a spící a tudíž neaktivní a nemohli je najít. Ještě bych se rád pozeptal, jestli je kondom dostatečně spolehlivou ochranou před přenosem na případnou novou partnerku. Děkuji za Váš čas.

Odpověď odborníka:

Kondom je účinný dostatečnou ochranou. Samozřejmě každá metoda má své odchylky a diagnostika nemusí být správná. Musí být přeléčena i Vaše partnerka z období nákazy

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: