Chlamydie

Vazeny pane doktore, byli mi zjisteny chlamidie v moci. Mela jsem chraneny styk pred 3 mesici, ale kondom prasknul. Vim, ze jsem zacala lecit chlamydie antibiotiky po 3 mesicich. Je mozne aby za 3 mesice doslo u mne k neplodnosti? beru antibiotika 5 dnem a stale me boli v krizi. Dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Za 3 měsíce je možné, aby infekce přešla do dalších pánevních částí reprodukčních orgánů a způsobila tam zánět. Ale domnívám se, že ke skutečné neplodnosti by došlo až po opakovaných neléčených zánětech s tvorbou srůstů ve vejcovodech.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: