Chlamydie

Vazeny pane doktore, doktorko. Prosim poradte mi. Jiz 14 dni beru ATB Doxyben 100mg 2x denne na Chlamydie Tracho..., stale mam ale vytok jako na zacatku. Myslela jsem, ze alespon po tydnu brani ATB vytok zmizi a tak poznam, ze ATB zabiraji. Je to tedy pravda, ze ATB nezabrala? A nebo se to stava, ze je vytok i po dobrani ATB? Tesim se na odpoved. S pozravem nancy

Odpověď odborníka:

Dobrý den, to, že i po 14 dnech máte stále výtok je znepokojující, možná bude nutné, abyste používala ještě jiná antibiotika, tentokrát nejspíše ze skupiny erytromycinů. Na druhou stranu, po léčbě antibiotiky se výtok může paradoxně objevit nebo pokračovat, antibiotika totiž poruší bakteriální rovnováhu a některé jiné mikroorganismy, které by se za normálních okolností neuplatnily, mohou pokračující výtok způsobit. Sama vidíte, že je to složitá problematika. Další návštěvy vašeho gynekologa a trpělivost budou nezbytné.

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: