Chlamydie

Chtěl bych se zeptat na pár věcí. Hledám na netu různé články o tom ale všude píšou něco jiného a tak bych rád si nechal odpovědět přímo od vás. Lečím chlamydie už po druhé, ale lečím je už dlouho...už před prázdninami jsem měl problémy a dostal jsem antibiotika, pak to přestalo, jenže o prázdninách (ke konci) to začalo zase. Na testech mi vyšli hodně vysoké pozitivní testy na chlamydie a tak jsem dostal další antibiotika. To bylo u obvodního lékaře, po dobrání těchto antibiotik, problém stále přetrvával. Stále světle žlutý hlenitý výtok. Taková kapka spíš než aby to teklo. Tak mě poslali na urologii, tam jsem dostal další antibiotika a provedli stěry z močové trubice (tyto výsledky byli stále pozitivní na chlamydie), nedávno jsem byl na kontrole, zase brali mi stěry z močové trubice a moč. Ten den jsem žádné problémy neměl. O den později ovšem se zase objevil onen výtok. Světle žlutý výtok, tentokrát větší kapka, jestli mi rozumíte. Trvá to už týden a za pár dnů si jdu pro výsledky, tak jsem zvědaví. Od prázdnin mě také bolí záda, když se předkloním a zhluboka se chci nadechnout. Jakoby dole pod žebrama na zádech. To jsem však na urologii neříkal. Myslím že to asi nebude mít žádný vliv na to, pracoval jsem na stavbě, pořád ohnutý a spal jsem na gauči, někdy na zemi a ne na matraci v posteli, tak jsi myslím že to bude spíš z toho. Dalším problémem je, že mám pocit neuplného vymočení. Někdy musím často močit, hlavně když na to myslím. Někdy zas mám pocit, jako by zbytek moči zůstal v močové trubici a chtěl jít ven, tak jdu zase na záchod ale tam vymočím úplné minimum, spíš pár kapek a když si sednu nebo lehnu tak za chvilku zase. Stejně nakonec když si ho zmáčknu nebo stáhnu předkožku..kapka nebo dvě skončí v trenkách. Nevím jestli je to tím že mám strach aby to nebylo něco moc vážného ... vážně si čtu moc článků, hledám všude možně radu. Kdyby to byla kapavka nebo jiné vážné onemocnění, lékaři by na to z moči a stěrů co mi dělali tak by na to přišli nebo ne ? Upřímně mám strach z toho. Co když něco zanedbali, nebo dělají jen test na chlamydie a zbytek už ne nebo já fakt nevím. Bojím se co to semnou je. Děkuji

Odpověď odborníka:

K diagnostice byste měl podstoupit stěry z močové trubice a musí být vyšetřen i vzorek toho výtoku. Ty zjistí původce onemocnění. Samozřejmě musí být léčena i Vaše sexuální partnerka.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x