Chlamydie a chráněný sex

Dobrý den paní doktorko, zajímalo by mne, zda je možné provozovat sex s kondomem v případě, že partner i já jsme pozitivní na chlamydie a v současnosti se léčíme antibiotiky? Nebo je opravdu nutná 100% abstinence? Děkuji za Vaši odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý večer, můžete s kondomem bez potíží. s pozdravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: