Chlamydie a tetování

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je vhodné a popřípadě co by se mohlo stát když jsem nositelkou chlamydií (3x přeléčeny antibiotiky a stále nezničeny) a chtěla bych se nechat tetovat, je to rizikové ?

Odpověď odborníka:

Pokud jste byla 3x přeléčena antibiotiky (délka léčby 2 týdny je zcela dostačující), jistě nositelkou chlamydií již nejste. I kdybyste měla aktivní chlamydiovou infekci, tetování pro vás rizikové není.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x