Chlamydie a více jak měsíc užívání různých atb

Dobrý den, na testech mi potvrdili pozitivní chlamydie (pouze výtok, bez potíží s močením), nacož jsem od doktorky dostal atb - přesněji Doxyhexal 100 (3 krabičky). Tyto atb mi nezabraly a stále jsem měl stejné problémy. Následovala změna atb na Azithromiciny 200 (2x třítabletové balení), první krabičku jsem začal brát okamžitě po dobrání Doxyhexalu, následovala 10 dní pauza a následně dobrání druhé krabičky. Vše opět bez výsledku. Následně jsem měl opět 10 dní pauzu a nyní mám již téměř dobraný Klacid 500 a výtok je při vymáčknutí stále zjevný, i když né již ve velké míře jako dřív. Doktorka na mě již působí velice neznalým dojmem, tak bych rád věděl, zda předepisované léky jsou adekvátní, zda nemůže mít tak dlouhé užívání atb dopad např. na játra a případně jak bych měl dále postupovat? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, léky adekvátní máte, jsou to všechno širokospektrá antibiotika cílená na nejčastější původce infekcí pohlavní soustavy. Pravděpodobně to bude otázka pro dermatovenerologa ev.urologa

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x