Chlamydie a záněty

Pane doktore, chtěla bych Vás požádat o radu. Od ledna jsem prodělala asi 3 angíny,strepkokoka, zánět pod zubem - vše léčeno ATB. Pak se u mě začali projevovat i gynekologické problémy - výtoky apod. - gardenella, trichomonázy - prý z narušení flory (brala jsem metromadizol,entizol, dalacin - vždy jen na chvilku pomohlo). Nyní mi na imunologii zjistili plicní chlamydie, přítele jsem poslala raději na vyšetření na urologii - zjistili mu nějaký zánět (nevím přesně co) a streptokoka - nasadili mu nitrofurantoin ratiopharm 100 - 50 tablet. jelikož u mě stále přetrvávají gyn. problémy je možné, že je to vše od chlamydii a pokud i u partnera zjistí chlamydie - přeléčí to výše uvedené ATB? já beru fromilid... Předem děkuji za zprávu. S pozdravem

Odpověď odborníka:

Plicní chlamydie nesouvisí s genitálními chlamydiemi. Nitrofurantoin není vhodné chemoterapeutikum k léčbě chlamydií.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x