Chlamydie-brzlik

Zdravím,vyšetrením krvi mi boli zistené pľúcne chlamýdie,po prekonanej bronchitíde však nemám dých. ťažkosti,len pocit vŕtania vľavo pri hrudnej kosti,niekedy sa to presunie vyššie niekedy aj vpravo.Začala som si myslieť,že je to nejaký parazit,alebo tento pocit "vŕtania",môžu spôsobovať chlamydie, ktoré napadli lymf. žľazy hrude? Prak.doktorka po užití ciprofloxacínu a klacidu s nezmenenou anamnézou, zaujala vyčkávacie stanovisko. Ďakujem.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Mário. Pokud byla chlamydiová infekce řádně léčena, pak byste neměla mít potíže žádné. Otázkou tedy zůstává, zda Vaše nově vzniklé problémy nemohou být způsobeny nějakou jinou příčinou, například

MUDr. Hana Černá
MUDr. Hana Černá

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Dětské oddělení Pardubické krajské nemocnice, a.s.

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: