Chlamydie,mykoza...?

Dobrý den, zhruba před měsícem jsem měl nechráněný styk se slečnou. Cca po 2 - 3 týdnech mě jakoby začala svědit špička penisu, spodní okraj žaludu jsem měl mírně zarudlý, začal jsem to mazat canestenem a vypadalo to, že vše odeznělo, ale za pár dní mi v něm začalo jakoby mírně píchat, nijak to nenarušovalo denní činnosti, jen když jsem byl opravdu v klidu, tak jsem to občas cítil, šimrání, píchnutí, ale jen jemně, nijak bolestně. Od včera se mi i začaly dělat malé bílé puchýřky, které jdou umýt. Canesten jsem nemazal pravidelně, jen cca 3 dny. Pokud bude nutný výtěr z trubice, jak moc bolestivé to je a mohu případně požádat o nějaké "umrtvení" ? Díky

Odpověď odborníka:

Nemusíte mít obavy výtěr který je nutný ke kultivaci a tím i k stanovení diagnozy bolestivý není, Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: