Chlamydie nebo ne?

Dobrý den,můj problém začal zčervenáním ústí močové trubice,po týdnu se na cca 2 dny objevila citlivost a divné pocity okolo ústí močové trubice a občas svědění,po dalším týdnu se přidala lehká bolest varlete,která přejde a zase se objevuje(mám varikokelu),rozhodl jsem se jít na kožní s podezřením na chlamydie,příjemná paní doktorka mi řekla ať se stavím ráno na odběry a ať jdu naposled močit 4 hodiny před odběrem(vydržel jsem radši 5),udělala stěry z močové trubice+odběr první moči na,,mikračku"+další moč na standartní rozbory.Po týdnu výsledky,chlamydie negativní,standartní rozbory v pořádku,našli,ale Bakterii E coli!Nasadila mi na 10 dni antibiotika NOLICIN a říkala že to zčervenání nezmizí tak rychle.A kdyby byly problémy,napsala mi doporučení na urologii.Jsem v braní uprostřed,zčervenání se zdá slabší,ale bolest ve varlatech se občas vrací.Tak nevím jestli se mám stavit u urologa,abych byl klidnější,pořád mám strach,že to jsou ty chlamydie,potom co jsem si přečetl,že odběry nemusí nic prokázat,nebo jestli ta bolest je Varikokéla.Nechci vypadat jak hypochondr.Děkuji moc za radu.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud byl odběr negativní, pravděpodobně tam chlamydie nebudou, ale můžete v každém případě jít znovu po dobrání antibiotik na kontrolní odběr. Escherichie jsou velmi častým původcem infekcí močových cest. Co je příčinou bolesti varlete se dá zjistit, až uroinfekce odezní - buď bolesti zmizí spolu s infekcí nebo přetrvají a pak by bylo dobré o tom říci urologovi.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x