Chlamydie pneum.

Dobrý den-nevim, co může byt příčinou problemů. Před půl rokem jsem prodělal virozu(bolest v krku)po ní slabosti které po pár dnech odezněly. Po nich se přidalo zhoršené vidění v pravém oku. Viděl jsem v prostřed zorného pole neustále šedou skvrnu.Po 2měsicích zlepšení.Na infekční zjištena prodělaná chlamyd, pneum.(nyni nizké honoty1.8). Jinak vše v pořadku. Problémy-nemožnost jakékoliv fyz. aktivity, po ní velka slabost, nepřijemny pocit oblast hrudníku,nepřiměř.unava,přitom jsem akt. sportovec.Trva 8měsíců:((ECHO v pořadku.Krve v pořadku až na prý mírně zvýšeny bilirubin. Nemuže jít o znovu prodelavanou mononukleozu?Nevím co s timto stavem dělat-jsem objed. na imunologii(až leden)doporučili byste i jiné vyšetř. doufam, že něco zjistí. Nevim totiž na co se mám zaměřit a co mam léčit! Hrůza.Diky za radu pekný den.

Odpověď odborníka:

Dobrý den Petře! Chronická únava může mít mnoho příčin. Může souviset s prodělanými infekcemi (ptáte se na infekční mononukleosu, v případě, že jste ji již prodělal, může u vás dojít k reaktivaci EB viru, jedním z projevů bývá právě nadměrná únava), po kterých se u vás již pátralo v rámci vyšetření na infekci. Interní vyšetření u vás již proběhlo, předpokládám, že vyloučilo i problém se štítnou žlázou. Vyšetření na imunologii je zcela na místě, vzhledem ke zhoršenému vidění pravého oka bych se přimlouvala i za návštěvu neurologa. Držím palce ať se příčina vašich potíží už co nejdříve objasní!

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: