Chlamydie pneumoniae

  • Dotaz od: Libuše Vymětalová
  • Publikováno: 3.11.2009
  • uLékaře.cz

Dobrý den. V roce 2002 po toxické reakci na narkozu mi byly na infekčním odd.(kde jsem byla hospitalizována) zjištěny mimi jiné i chlamydie pneumoniae. Byla jsem přeléčena Sumamedem (10 balení). a tím to pro zdejší oddělení skončilo. Nyní jsem si na svém oddělení vzala kontrolní odběr krve s výsledky: IgA-anti-chlam. sp. ELI.. 2,580 IP pozitivní, IgG anti CHlam. sp. ELI... 7,300 pozitivní ,IgM anti Chlam. sp.Eli...0,710 negativní ,C. pneumon. ELISA IgA 1,160 IP pozitivní. CHl. pneumon. ELISA IgG 3,600 IP pozitiv., Chl pneum. Elisa IgM 0,680 negat. Ch pneum IgG IF pozitivní Anti mitochondrie(M2) 74,710, antinuklear Ab- titr. MIF 1.6400 cytoplazma. Mám dotaz zda je potřeba nějaká léčba a zda to má vliv na zdraví šlověka. Děkuji Vymětalová Libuše

Odpověď odborníka:

Dobrý den, výsledky vyšetření jsou nepřehledné, neudáváte ani datumy odběrů ani ev.tělesné potíže, které máte....obratte se s těmito výsledky na ambulanci imunologie, kde posoudí jednotlivé výsledky i s časovými ůdaji a sdělí vám, co je potřeba ještě event.doplnit nebo zda je vše v pořádku, ev. co se bude dále dít. Není v mé kompetenci vyhodnotit výsledky vytržené u kontextu, nemohu vás ani vyšetřit ani s vámi mluvit, což na ambulanci imunologie, kam patříte, mohou a jistě to udělají. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: