Chlamydie po léčbě

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, byly u mě diagnostikovány chlamydie po obtížích kdy mě pálilo močení. Dostal jsem Dobexyne 100 mg měl jsem je předepsaný na týden. Akorát po dobrání, mám pocit, že se nic nezměnilo a potíže přetrvávají. Na kontrolu jsem objednaný až za měsíc. Proto se chci zeptat jestli je možné, že sem nevyléčil a nebo chlamydie odeznějí až po chvíli dobrání antibiotik. A nebo se mám ozvat svému lékaři, že potíže přetrvávají. Nechci zbytečně čekat ještě měsíc... Chtěl bych se tohohle svinsta už zbavit. Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, chlamýdie mohou přetrvávat, což je nutné ověřit opakováním vyšetření. Do negativních výsledků nesmíte mít nechráněný sex. partnerka by také měla být vyšetřena. Možností je také vyléčení chlamýdií a přetrvávání neinfekčního zánětu, který by se měl postupně vyhojit

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: