Chlamydie trachomatis

Dobrý den,chtěla bych se zeptat.Zjistili mi chlamydie trachomatis,dostala jsem SUMAMED na 3 dny a vzápětí jsem nasadila DOXYBENE na 13 dní.Přítel je negativní.Používali jsme ochranu,ale po 10 dnech užívání jsme ji nepoužili,bylo by možné,že by se po 10.dnech léčby mohl ode mě nakazit??Nebo už je to nepatrné??Děkuji moc za odpověď.

Odpověď odborníka:

Riziko nákazy je sice malé, ale je, protože nikdy nevíte, zda infekce na tato antibiotika skutečně zareaguje. To se zjistí až při kontrolních odběrech.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Desatero pro unavené oči
Články: Desatero pro unavené oči
Dnešní doba, kdy občas jen...
Rakovina ledvin: tichý nepřítel
Články: Rakovina ledvin: tichý nepřítel
Téměř všechny nádory tohoto...
Hořká čokoláda snižuje krevní tlak
Články: Hořká čokoláda snižuje krevní tlak
Profesor Jeffrey B...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Prasečí chřipka, ptačí chřipka...  Co nás ještě čeká?
Články: Prasečí chřipka, ptačí chřipka... Co nás ještě čeká?
Na chřipku se někdy díváme...
Na záděrky platí prevence!
Články: Na záděrky platí prevence!
Suchá a odrostlá kůžička u...
Alkohol a paracetamol – co tato kombinace může udělat s játry
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x