Chlamydie, ureoplasma

Dobrý den paní doktorko. Zajímalo by mě, jestli můžu chytit chlamydie, ureoplasmu a jiné přenosné pohlavní nemoci, pokud mám prvního partnera s kterým provozuji nechráněný styk a já jsem také jeho první s kterou se nechrání kondomem. Děkuji

Odpověď odborníka:

K nákaze může dojít i při nechráněném orálním styku, teoreticky je možný i přenos v sauně, používáním společného ručníku či erotických pomůcek. Je tedy nutné zvážit, zda u vás nebo vašeho partnera došlo k rizikovému chování uvedenému výše.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: