Chlamydie v těhotenstvi

Zdravim mě doktor stěry nechce udělat že se to těhotnym neděla a jsem v 6 měsici. A bojim se že onemocni miminko a nebo o neho přijdu. A dalši nebudu moc mit..Nevim ktere antibotika mužu když mi stěry nechcou udělat :-(Děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý večer, každá infekce, stejně tak i chlamydiová, má svoje projevy, na základě kterých se pak provádí specifické testy na přesné určení diagnózy. Pokud žádné obtíže, které by mohly svědčit pro tuto infekci nemáte, lékař nemá důvod k tomu, aby Vám stěry udělal. Pokud i přesto trváte na jejich provedení, můžete ho o to požádat, ale vyšetření bude provedeno za Vaši přímou úhradu.

MUDr. Renata Kavanová
MUDr. Renata Kavanová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: soukromá praxe My.Gyn, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: