Chlamydie x crp

Po dobrání druhých atb na chlamydie jsem šla dvakrát na krev, kvůli jinému vyšetření a brali mi crp. To bylo pokaždé nízké. Na výtěr na chlamydie jdu za 2 týdny. Je možné, že když jsem 2x měla crp nízké, že jsem se chlamydii zbavila? Dá se to vysoudit podle toho crp? Děkuji!

Odpověď odborníka:

Milá Petro,
nízké CRP nemusí znamenat, že jste se chlamydií zbavila. Určitě jděte na doporučený výtěr.

MUDr. Markéta Macková
MUDr. Markéta Macková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka v Třebíči

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: