Chloe

Dobrý den, chtěla bych se zeptat... Již přes 5 let užívám antikoncepci, momentálně chloe. Zajímalo by mě jestly by byl nějaký problém antikoncepci na čas vysadit? A jestli je třeba o vysazení antikoncepce informovat gynekologa? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vysadit antikoncepci samozřejmě není problém, není nutné kvůli tomu chodit za gynekologem. Pokud však nechcete otěhotnět, není pro vysazení antikoncepce žádný rozumný zdravotní důvod.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Mykóza penisu: Pohlavní nemoc to není, ale přehlížet ji se nevyplácí!
Hepatitida
Články: Hepatitida
Hepatitida, někdy nesprávně...
Když se rakovina rozšíří do kostí
Články: Když se rakovina rozšíří do kostí
Toto zhoubné onemocnění...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Zánět žil
Články: Zánět žil
Zánět žil, flebitida, se...
Ramsayův–Huntův syndrom: Když pásový opar postihne lícní nerv
Astmatici, vyzrajte na zimu
Články: Astmatici, vyzrajte na zimu
Bohužel ani zimní období...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x