Chlopen

dobrý den , mám dva výsledky z echa...jedno je lehký prolaps mitrální chloplně s lehkou regurticací a jedno zněl závěr prolaps dvojcípé chloplně...je to stejné? chodím taky na obstřiky ramene corticoidama nemůže to té chlopni vadit? nevím jestli to mám u dr.oznamovat...děkuji šárka

Odpověď odborníka:

Jde o synonymní označení (mitrální = dvojcípá chlopeň). Kortikoidy podávané formou obstřiku by neměly ničemu vadit.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x