Chlorprothixien 15 mg

Byl mne predepsan Chlorprothixien 15 v davkach 1-1-1. Jenže se po nem údajně tloustne. Nevěřím tomu ze se tloustne po samotnem uzivanim leku, nebo ano? Dekuji moc

Odpověď odborníka:

Jarede, přibývání na váze patří k častým nežádoucím účinkům tohoto léku. Přeji Vám pěkný večer.

MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.
MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka, Kralupy nad Vltavou

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: