Chodidla

Dobrý den,chtěla bych se vás zeptat,při chůzi na chodidlech se mi vytváří mezi palcem a ukazováčkem na bříšku chodidla mozol,který,když chodím na boso začíná bolet a vadit,mohlo by jít o borcení klenby?Mám pocit,že při chůzi nepoužívám palec,ale nikdy mi to nevadilo.Mám navštívit ortopeda?Jednou se mi v mozolu udělalo i kuří oko.Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Může se jednat o změnu postavení palce, kde by byla vhodná meziprstní vložka k úpravě polohy palce. Ale ortoped by měl nohu vidět i s případným rtg snímkem, podle toho potom léčba.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: