Cholesteatom

Jsem po operaci cholesteatomu středního ucha a na ucho slyším tak na 10%. Již jsem po revizní operaci a sluch se stejně nezlepšil i přesto, že mám zaveden do ucha implantát. Je zde nějaká možnost návratu sluchu a popřípadě jaká? Mockrát děkuji za odpověď. Jan

Odpověď odborníka:

Vážený pane Jane, Vaši perspektivu z hlediska sluchu po opakované operaci pro cholesteatom nejlépe posoudí Váš ošetřující ORL lékař. Doporučuji Vám domluvit se na dalším postupu právě s ním. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
-5 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: