Chondrom

Dobrá den, před půl rokem jsem měl zlomené zápěst a tak jsem byl na chirurgii a ti mě poslali na rengen a zjistily, že mám na ukazováčku levé ruky chondróm. Chci se zeptat jestli je nutná operace.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, chondrom je nakupení buněk chrupavky v určitém místě, je naprosto nezhoubný a není nebezpečný, operace není nutná. Je dobré o něm vědět, informovat třeba lékaře v budoucnu, kdyby se vám něco zase s rukou přihodilo, ale není potřeba se s tím nějak významně zatěžovat. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
  • Pytiriasis rosea Byla jsem na kožním s červenými skvrnkami a byla mi...
 
Naposledy čtené: