Chondropatie

Dobrý den, ortoped mi diagnostikoval chondropatii, předepsal lék Condrosulf 800 na 3 mesice. Vse si musim zaplatit sama. Nemam artrozu,jen obcas bolí kolena. Muj dotaz zní : Je mozné tento lék nahradit něčím finančně snesitelnějším ? Například GS condro na 3 mesice se da sehnat za polovinu nez kolik jsem nucena zaplatit za Condrosulf800. Bylo mi vysvetleno,jaky je rozdil mezi lekem a potravinovym doplnkem. Ale v dnesni dobe se neda moc duverovat ani leku. MOc dekuji za odpoved. Lenka

Odpověď odborníka:

Tato náhrada je možná. Důležité pro vás je také mít ve stravě dostatek bílkovin a vitamínů, zvláště vitamínu D. Koleno nepřetěžovat, to je hlavní léčba při vámi popisované diagnoze a potížích.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: