Chondropatie patelly

Dobrý den,je mi 1 let a dnes mi diagnostikovali chondropatii patellly a wiberg II-III st... Chci se zeptat,je to hodně vážné??

Odpověď odborníka:

Ne určitě ne, někdy se může objevit bolestivost v oblasti pately, jinak stav vyžaduje ortopedické sledování a podle stavu i přehnaně nepeřetěžovat koleno.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Krevní tlak pod kontrolou: 1. část
Články: Krevní tlak pod kontrolou: 1. část
Hypertenze (vysoký krevní...
6 tipů na ochranu před klíšťaty
Články: 6 tipů na ochranu před klíšťaty
Proti klíšťové encefalitidě...
Před operací srdce aspirin nevadí
Články: Před operací srdce aspirin nevadí
Pacientům před operací...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Nenechte onemocnění jícnu rozvinout až k nádoru
Články: Nenechte onemocnění jícnu rozvinout až k nádoru
Nejčastější onemocnění...
Revma lze ovlivnit i výběrem stravy
Články: Revma lze ovlivnit i výběrem stravy
Revmatoidní artritida umí...
První pomoc při popáleninách: může zachránit i život
Články: První pomoc při popáleninách: může zachránit i život
Nebezpečí popálení kůže na...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: