Chondropatie pately ii. st.

Dobrý den, je mě 45 let a mám artrózu II. stupně a chondropatii pately pravděpodobně II. stupně (podle navalení chrupavky). Je možné, že skončím s umělým kloubem? A pokud ano, za jak dlouho to může přijít, vím že přesně mě to nikdo neřekne, ale o kolik let řádově se může jednat .... Je šance můj stav nějak dlouhodobě upravit, nebo je to pouze otázka času? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Artroza kolena II. st. je stav, který může dlouhodobě přetrvávat, zůstávat bez zhoršení. Záleží ale na stavu kolenního kloubu a potížích pacienta. Neléčíme rtg obraz kloubu ale nemocný kloub. Domnívám se, že při vašem rtg popisu, jiná informace není k dispozici, je pravděpodobnost umělého kloubu značně vzdálena.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x