Chopn

Dobrý den,dlouhodobě se léčím s CHOPN III.st,mám plnýID.Užívám Foradil,Miflonid,Salbutamol a Berodual,ale můj stav se nijak nelepší.Všude kde čtu o této chorobě se dočítám,že jedním z hlavních příznaků je kašel a zahlenění.Já ovšem tento problém nemám.Asi před měsícem jsem prodělal zápal plic a plicní lékař potřeboval k vyšetření vykašlaný hlen.Měl jsem problém jak ho získat,vynuceným kašlem jsem z plic něco málo dostal,ale normálně vůbec nekašlu.Je to normální? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pravděpodobně máte typ onemocnění, který je provázen více dušností a ventilační poruchou typu astmatu, než bronchitickým kaštem a zahleněním. Tyto příznaky spíše bývají u prosté chronické bronchitidy, Ale u vás jistě jde o CHOPN.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x