Chování dítěte

dobry den,mam dotaz ohledne syna 29mesicu,dva mesice navstevuje jeslicky a zda se imi ze jeho chovani zacina byt vic agresivnejsi,vic je vzpurny ,chce vse po jeho a pokud ne tak zacne vyvadet.resim to tim ze ho dam do jeho pokoje s tim ze az se vyzuri muze prijit ,pak je krotky a poslusny.jenze druhy den je to stejna pohadka ...myslite,ze je to z me strany dobre reseni?popr. co navrhujete?je mozne ze to ma z tech jesli ze prichazi na vic veci?nebo je to jen takove nejake obdobi vzdoru,kdy zjistuje ,co mu doma projde? dekuji ze odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, každé dítě snáší začlenění do kolektivu a odloučení od matky trochu jinak. Pokud si nejste jistá výchovou a chováním Vašeho syna, bude nejlepší navštívit s ním dětského psychologa, který s Vámi Vaše problémy probere a poradí Vám, jak se synem zacházet. Hezký den

MUDr. Veronika Šabatová
MUDr. Veronika Šabatová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Pediatrická klinika Thomayerova nemocnice

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: