Chození batolat

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na chození batolat. Dceři byl teď rok a ještě sama nechodí. Chodí kolem nábytku a sam se postaví. Pokud jí chytím za ruce tak chodí, ale po špičkách. Byla jsem na prohlídce u Dr. a ten mi řekl, že po špičkách chodí dětí z mozkovou obrnou. Dcera je naprost v pořádku hraje si, žvatlá, dělá paci paci, jak je veliká atd. Myslím si, že je v pořádku. Může te mi napsat svůj názor na to, že když chodí s oporou tak chodí po špičkách. Díky

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud by vaše dcera měla mozkovou obrnu, patrně by se u ní projevila také jinak. Pokud Vaše dcera chodí po špičkách pouze když ji držíte za ruce, ale okolo nábytku našlapuje normálně, a i jinak se pohybuje normálně, o mozkovou obrnu se pravděpodobně nejedná. Nejlépe ale vývoj Vašeho dítěte posoudí dětský lékař, který má možnost dceru vidět a prohlédnout.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x