Chráněný orální sex

Dobrý den, prosím o radu. 6.9.12 jsem měl orální sex s kondomem s prostitutkou. Já jsem žádné aktivity nevyvíjel. Zajímalo by mne, jestli i přes tuto ochranu je možné dostat nějaké přenosné pohlavní choroby a popř. i HIV. Mnohokrát Děkuji a pěkný den!

Odpověď odborníka:

Dobrý den.Myslím,že každý výrobce barierového ochranného prostředku deklaruje účinnost,respektive pravděpodobnost selhání ochranného efektu.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: