Chrapaní

dobry den prosim vas chtela bych se zeptat.od mala jsem chrapala, na nosních mandlí jsem byla až v 18letech.pak jsem chvily nechrapala a opět dost chrapu.muže to byt těma mandlema .píšete že dospělí člověk už nosní mandle nema

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano, může to být způsobeno jak velikostí mandlí, tak i zbytněním ostatních struktur měkkého patra. V současnosti se ale chrápání dá poměrně dobře řešit chirurgicky. Doporučuji proto celý problém prodiskutovat s ošetřujícím lékařem. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x