Chrapani-poruchy dychani pri spani.

dobry den,muj pritel strasne chrape az se budim.jenze obcas se mi zda ze ve spanku na par vterin prestane dychat a me to znepokojuje kdyz ho neslysim chrapat.je to nebezpecne,co se s tim da delat?

Odpověď odborníka:

tzv. syndrom spánkové apnoe je nebezpečný hlavnňe z dlouhodobého hlediska, protože pravidelně dochází ke sníženému okysličení mozku. Že by se přítel "udusil" nehrozí. Navštivte neurologa, nebo ORL

MUDr. Sylvie Richterová
MUDr. Sylvie Richterová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
chrápání | Od: Martina | 14.1.2016 11:40
Mému příteli jsem koupila na zkoušku PSSST! ani
jsem už ničemu nevěřila, ale musím uznat, že mě mile
překvapil a konečně se v noci vyspíme oba dva! :)
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: