Chřipka

Dobrý den chtěl bych se zeptat, volal jsem svému doktorovi a ten mi řekl že se jedná o chřipku, mírná bolest celého těla, únava, kašel, hleny , a chvilkama žádná chuť k jídlu, mám to už 4 den, a dá se říct že se něco zlepšuje, vadí kouření této nemoci? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Vážený pane Ivane. Kouření není dobrý nápad obecně a v době akutní nemoci tím spíš. Jinak, pokud Vám lékař sdělil, že máte pravděpodobně chřipku, je cca týdenní trvání potíží zcela normální - stav by se ale měl zlepšovat...

MUDr. Aleš Ducháček
MUDr. Aleš Ducháček

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktický lékař, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: