Chřipka

Dobrý Den, chtěl jsem se zeptat, zdali při podezření na prasečí chřipku bych měl kontaktovat lékaře. Vrátil jsem se v uterý ze služ. cesty(2 dni) ve Francii a Anglii. Vpodstatě si myslím, že jsem pouze nastydl, bolí mě hlava a cítím se trochu nesvůj,malátný, teploty asi nemám. Nicméně se obávám přenosu infekce třeba na přítelkyni, práci,měl bych zůstávat doma, ikdyž mi není nijak "tragicky"? Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Pokud máte uvedené příznaky, kterým se říká chřipkové, rozhodně zůstaňte doma, dodržujte klidový režim a v nejbližším možném termínu navštivte lékaře. Nepodceňujte situaci!

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x