Chřipka

Dobrý den,prosím nezlobte se že se ptám,já neznám nikoho lepšího,kdo by mi mohl odpovědět.Chtěl bych se vás zeptat v dubnu jsem prodělal nádor varlat,v srpnu ukončil chemoterapii a vyléčil se.Ve středu 13.1 2009 jsem byl už nemocen a šel jsem na kontrolu sono celého břicha a skrota a vše dopadlo uplně v pořádku vše čisté.Chtěl bych se vás zeptat dostal jsem chřipku a beru antibiotika ,nemůže mi toto oslabení tou chřipkou přivést nějaké metastáze,nebo vrátit nemoc,nebo něco takového?od 15 ledna do 26 ledna jsem byl jen doma bral antibiotika a nechodil ven.Dnes už jsem antibiotika dobral a už jsem šel ven.Děkuji mockrát za odpověď.

Odpověď odborníka:

Antibiotika ani vlastní infekce nemůže ovlivnit průběh vašeho onemocnění.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: