Chřipka

Dobrý den pane doktore,chtěl bych se vás zeptat.10.1 jsem dostal chřipku,ležel jsem v postely a v pátek 15.1 jsem dostal antibiotika,které jsem bral do 25.1 .Měl jsem horečku,tak 8 dní 37,5- 38 stupňů,a kašel.V posteli jsem ležel prvních 9 dní a potom jsem už se oblekl a chodil,ale jenom doma tak ještě 6 dní.Ven jsem šel poprvé 26.1 na kratší dobu.Už se cítím dobře,teplotu mám tak asi v průměru 36,7 stupňů jenom ještě mám sem tam trošku kašel a odkašlávám hlen.Chtěl bych se vás zeptat,jestli už bych mohl chodit bez obav ven,a ještě bych se chtěl zeptat,jestli stačí takto dlouhá léčba k vyléčení chřipky,aniž bych se musel bát že je toto onemocnění nedoléčené?děkuji vám moc za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, neobávejte se nadměrně, budte venku opatrný - teple se oblékejte a nechodte do velkých nákupních center, do kina a tak, kde je velká koncentace lidí a posilujte svou imunitu. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: