Chřipka

Dobrý den, jsem ve 33+2 t.těhotenství, mám už asi 14 dní chřipku a nemůžu se je jí zbavit.Doma jsem našla sirup Stodal.ted používám ten bioparox.Můžu používat i ten stodal?Abych neublížila mimču.děkuji

Odpověď odborníka:

Stodal v těhotenství můžete.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: