Chřipka, očkování

1. Mohu být v následujících dnech po očkování proti chřipce při běžném denním kontaktu nakažlivá pro své okolí ( kojence?) - pozn. nejde mi nyní o kojení 2. Může být člověk, který očkování prodělal, sám chřipkou neonemocněl ale přišel do styku s virem chřipky nakažlivý pro své okolí?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, na obě otázky je odpověď ne, protože v případě, že jste očkována, neměla byste se nakazit (v případě, že se jedná o stejný virus). Navíc u chřipky téměř neexistuje bezpříznakové nosičství, resp. nemoc se projeví u každého nakaženého. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x