Chripkove priznaky

Vazeny/a, ctvrtym dnem pracuji v mezinarodni skole, kde se nyni sjeli ucitele z ruznych koutu sveta, zejmena USA a Kanada. Za 5 dni prijedou jeste deti do skoly z dalekych dovolenych mnozi z USA. Zda se mi, ze na me neco leze. Teplotu nemam, mel jsem videni zlatych nepravidelnych tvaru, ktere predpovida brzkou bolest hlavy. Bude stacit si vzit vecer paralen a pockat, zda se chripka vivine pres vikend nebo mam radeji navstivit ordinaci prvni pomoci zde ve skole? Nerad bych kvuli pichnuti vyvolaval paniku. Zde by se to asi rychle rozneslo. Dale bych rad zabranil infikovani mych dvou deti. Dekuji za radu Jakub

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud zatím žádné jiné příznaky (bolest hlavy, teplotu atd.) nepociťujete, doporučoval bych s návštěvou lékaře vyčkat. Panika okolo tzv. prasečí chřipky je v zásadě dosti přehnaná, jedná se "pouze" o novou mutaci chřipky, která je nebezpečná zejména pro oslabené jedince. Přesto ale při silnějších chřipkových příznacích vyhledejte lékaře. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: