Chronicka angina, bolesti chrbtice a zavraty

Dobry den.trapia ma chron.hnisave capy v pravom lozku.tonzilektomiu som mala robenu minuleho roku kde mi boli odstranene mandle s vysledkom chron.angina.jedno lozko mi odstranili zle a hnis.capy sa mi tvorili dalej.absolvovala som cistenie lozka plus odstranenie pozostatkov v celkovej anesteze.no hnisave capy sa mi tvoria nadalej hnisave capy vytlacam cca kazdy druhy den vo velkosti fazule.od prvej anginy mam silne bolesti chrbtice.pri prvej angine som mala zavraty ktore casom presli.potom pri dalsej sa opat zopakovali.teraz ma zavraty drzia uz tei mesiace od rana do vecera...nie su az tak silne.tiez mi budu robit konizaciu.tak sa pytam ci tieto problemy mi mohli narusit organizmus a zavraty mozu pochadzat z hnisavych capov....krv a rengeny chrbtice ok.neurologicke vysetrenia ok az na tetaniu kt.mi zistili-no zachvaty nemam .mozno dedicne neviem.budem rada ak mi to objasnite.velmi pekne dakujem

Odpověď odborníka:

Dobrý den, slečno/paní Barboro. Velice se omlouvám, ale bez možnosti Vás vyšetřit a znalosti celé řady detailů Vám takto na dálku příčinu Vašich potíží opravdu objasnit nedokážu. Příčin motání hlavy je řada a je fakt, že dlouhodobý problém v oblasti mandlí může s dysfunkcí v oblasti krční páteře souviset a tímto způsobem se podílet také na motání. Celou situaci musí ale zhodnotit ten lékař, který zná Váš zdravotní stav a životosprávu celkově a má k dispozici výsledky všech doposud provedených vyšetření -. což by měl být Váš praktický lékař. Vhodný další postup (např. uvážení vyšetření rehabilitačním lékařem) doporučuji tedy konsultovat především tam. Přeji brzké zlepšení stavu!

MUDr. Aleš Ducháček
MUDr. Aleš Ducháček

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktický lékař, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x