Chronická autoimunní thyreoiditis, potíže, dávkování letroxu

Jsem řadu let léčena Letroxem s dávkováním 6x týdně 100ug, poslední dobu mám velké výkyvy nálad, jsem rychle unavená, špatně se soustředím. Chci se zeptat zda moje problémy muže způsobovat špatné dávkování léku, a to beru velkou dávku nebo naopak malou. Děkuji moc za odpověd.

Odpověď odborníka:

Vaše potíže s nedostatečnou, či nadměrnou dávkou Letroxu souviset mohou, nicméně potvrdit se to dá jedině na základě odběru krve a vyšetření hormonálních hladin.
Mějte se hezky.

MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.
MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: Soukromá endokrinologická ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: