Chronická borelioza..?

Dobrý den, cca před půl hodinou jsem Vám odeslala dotaz (kopiruji níže) jen mne ještě napadlo, přítel prodělal před více jak rokem boreliozu - cca 7 týdnů bral antibiotika, zajímalo by mne jestli problém může souviset,a pakliže ano jestli se dá nějak léčit.. přítel má již více jak rok zvýšenou teplotu (37 - 37,5°) jeho ošetřující lékařka řekla, že je to normální. Bohužel nám to normální nepřijde, cítí se často unavený i když nedělá nic co by jej mohlo takto vysilovat. Jediná bolest kterou pociťuje je bolest očí a s ní (asi) spojená bolest hlavy, která trvá zhruba 4 měsíce a je nárazová (pár dní ano, pak pár dní ne). Chtěla bych se zeptat jestli to může souviset a s jakým "podezřením" se máme obrátit například na imunologa nebo jiného doktora, nechci aby byl znovu odbyt s ,že to je normální, když se tak necítí. Pravidelně jí vitamínové doplňky, i hodně masa apod. - takže nedostatek železa jsme vyloučili. Moc děkuji za případnou radu.

Odpověď odborníka:

Dobrý den! Ano. Borrelióza patří mezi chronická infekční onemocnění, která by měla být vyloučena. Ovšem vzhledem k tomu, že u vašeho přítele byla již v minulosti borrelióza přeléčena antibiotiky, považuji možnost, že by byla příčinou jeho potíží za málo pravděpodobnou.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x