Chronická kapavka

Vážený pane doktore. Mám obavu jsetli nemohu mít chronickou kapavku. Mám od ledna bolesti podbřišku (častěji jakoby na levé straně) a bělavý výtok, ani výtok ani bolesti nejsou nijak dramatické někdy je to prudká bolest, píchnutí ale hned ustane, někdy pocit jakobych měla dostat menses, jen takový tlak. Měla jsem náhodný, nechráněný pohlavní styk před cca 4 roky, je možné že bych si za celou dobu ničeho nevšimla?(je však možné že výtok jsem přehlédla nebo nepovažovala za závažný), a ani můj současný partner si nikdy nestěžoval na žádné potíže? navíc jsem mezitím stihla otěhotnět a porodit, proto mi můj gynekolog řekl, že by se na to už přišlo během těhotenství . prohlédl mě alespoň ultrazvukem ale nic nenašel(myslím např cystu, která by mohla být bolestivá)a žádné další kroky nepodnikl. Bohužel mě to ale pořád trapí zašla jsem proto na venerologii, kde mi ale paní doktorka také řekla, že by se v těhotenství tato nemoc odhalila, já mám ale informace že testy na kapavku se v těhotenství neprovádějí, jen kultivační vyšetření a to by asi nic neodhalilo, pokud už byla nemoc v chronickem stadiu.nebo se mýlim? moc vás prosím o radu a ještě by mě zajímalo, pokud bych skutečně tuto nemoc měla, zda ji nemůže mít i syn. Vím že se provádí po porodu kredeizace ta se ale týká jen očí, ale na pohlavní ústrojí se tato nemoc nemůže přenést? nebo kojením? a také, a to mě zajímá - se spolu se synem někdy koupeme ve vaně, tak zda je možná tato cesta nákyzy. Poslední dotaz je, zda se dá tato nemoc po tak dlohé době ještě vyléčit, a zda ještě budu moct mít děti.děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, na kapavku by se opravdu do této doby jistě přišlo. A je léčitelná i po delší době. Doporučila bych Vám navštívit Vašeho gynekologa. Pravděpodobně se u vás jedná o zánět- bakteriální či kvasinkový- krerý je nutno zaléčit.

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: